آشپزی

دستور تهیه مربای شقاقل

مواد لازم برای تهیه مربای شقاقل

  • یک کیلو شکر
  • یک کیلو شقاقل

شقاقل را خوب شسته بعد در آب سرد مدت دو روز نگه دارید. هر روز سه بار آبش را عوض میکنید تا اینکه پوستش نرم شود.
آنگاه با چاقو پوست شقاقل را خوب پاک مینمایید آب را خوب جوش آورده و شقاقل را داخل آب جوش مدت یک ساعت بگذارید بجوشد دوباره ابش را عوض نموده باز هم یک بار جوش میدهید. در این بار شقاقل باید خوب پخته شود. آنگاه دو روز در آب سرد میگذارید و در این مدت روزی سه بار آبش را عوض می نمایید.
بعد شکر را مات نموده شقاقل را از آب خارج نموده و در شکر مات شده بریزید و مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم باید بجوشد. بعد بردارید، مقداری گلاب هل بزنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا