آشپزی

طرز تهیه سس باربیکیو خانگی

طرز تهیه این سس باربیکیو خانگی بسیار آسان است و ترکیبی عالی از شیرینی، شور و تند دارد.

سس باربیکیو خانگی

سس های باربیکیو زیادی در بازار وجود دارد، اما خانگی همیشه بهترین است!
شیرین، خوش طعم و تند بهترین توصیف این سس است.
روی خیلی از غذاها عالیه! مرغ کباب‌پز، ساندویچ‌های گوشت کشیده و دنده‌ها همگی طعم خوبی دارند که در این سس خانگی ریخته شده است.

 

سس باربیکیو خانگی

مواد لازم برای سس باربیکیو

اساس این دستور سس باربیکیو شامل :

سس کچاپ بیشتر پایه را تشکیل می دهد
سرکه سیب باعث ایجاد طعم دلپذیر می شود
شکر قهوه ای مخلوط را شیرین می کند از شکر قهوه ای تیره یا روشن استفاده کنید، شکر قهوه ای تیره طعم بیشتری دارد .

چاشنی های این سس خانگی شامل پیاز و سیر چرخ شده (یا پودر پیاز و پودر سیر برای سس نرم تر) با کمی پاپریکا و خردل خشک است. مطابق با ترجیحات خود تنظیم کنید!

تغییرات سس باربیکیو

شیرین – شکر قهوه ای را جایگزین عسل یا شربت افرا کنید.
تند – برای اینکه کمی تند شود، مقداری فلفل قرمز، فلفل چیلی، هالاپینو یا فلفل تند به آن اضافه کنید.
سایر موارد – کمی خردل زرد یا سس سویا را امتحان کنید.
ادویه ها یا گیاهان دلخواه اضافه کنید. پودر فلفل قرمز، زیره، پاپریکا دودی یا پونه کوهی را امتحان کنید.

 

طرز تهیه سس باربیکیو خانگی

این دستور پخت بسیار آسان است، فقط با چند مرحله و تنها 30 دقیقه برای ایجاد یک سس کباب سفارشی.

طرز تهیه سس باربیکیو خانگی

  • پیاز و سیر ریز خرد شده را با روغن زیتون در یک قابلمه کوچک بپزید
  • بقیه مواد را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
  • در حالی که سس در حال جوشیدن است، گاهی هم بزنید تا غلیظ شود (طبق دستور زیر).

ذخیره سازی سس

این بخش آسان است! فقط آن را در یک ظرف محکم در بسته مانند شیشه یا یک بطری سس سالاد تمیز نگه دارید.

میتوانید حدود 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا