آشپزی

طرز تهیه شوید قورمه

شوید قورمه یکی از خورشت های اصیل گیلانی می باشد با طرز تهیه این خورشت خوشمزه در ادامه با بروزترین ها همراه باشید . این دستور برای تعداد ده الی دوازده نفر مناسب می باشد .

مواد لازم شوید قورمه :

  • یک عدد مرغ
  • ۵۰۰ گرم آلوچه سبز
  • ۵۰۰ گرم شوید
  • ۲ قاشق سوپ خوری شکر

دستور پخت شوید قورمه گیلانی

مرغ را در ماهیتابه با یک قاشق سوپ خوری روغن سرخ کنید، بعداً در را ظرف بگذارید با یک گیلاس نصف آب بپزید بعد شیوید را پاک کرده و شسته با کارد ریز خرد کنید و در ماهیتابه با سه قاشق الی چهار قاشق سوپ خوری روغن خوب سرخ کنید.
آلوچه را از هسته با چاقو در بیاورید. نزدیک سرخ شدن شوید آلوچه را در ماهیتابه بریزید با شیوید سرخ شود.
بعد از پختن مرغ، شوید و آلوچه را داخل آن کنید. بعد از سه ربع ساعت 2 قاشق شکر را به آن چاشنی بزنید. ۱۰ دقیقه بعد نمک و فلفل آن را زده بردارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا