آشپزی

10 روش مختلف برای پخت مارچوبه

مارچوبه یکی از سبزیجات بهاری محبوب است که می‌توان آن را به روش‌های متنوعی طبخ کرد. در ادامه، ده روش مختلف برای پخت مارچوبه معرفی می‌شود:​

1. بخارپز کردن مارچوبه

برای بخارپز کردن، یک سبد بخارپز را درون یک قابلمه کم‌ عمق قرار داده و حدود ۲,۵ سانتیمتر آب به آن اضافه کنید. آب را به جوش آورده و مقداری نمک به آن بیفزایید. سپس، مارچوبه‌ ها را در سبد بخارپز به صورت یکنواخت بچینید و درب قابلمه را بگذارید. بسته به ضخامت ساقه‌ ها، اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه بخارپز شوند تا نرم شوند.

بخارپز کردن مارچوبه

2. بلانچ کردن مارچوبه

برای بلانچ کردن، یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و ۲ قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. مارچوبه‌ها را به آب جوش اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس، آن‌ها را به سرعت درون یک کاسه آب یخ منتقل کنید تا فرآیند پخت متوقف شده و رنگ سبز روشن آن‌ها حفظ شود.

3. آب‌پز کردن مارچوبه

در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش آورده و مقداری نمک به آن اضافه کنید. مارچوبه‌ها را در آب جوش قرار داده و بسته به ضخامت آن‌ها، ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس، آن‌ها را آبکش کرده و بلافاصله سرو کنید.

4. تفت دادن مارچوبه

تفت دادن مارچوبه

در یک تابه بزرگ، مقداری روغن زیتون را گرم کنید. مارچوبه‌ ها را به تابه اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌ دار کنید. آنها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شده و کمی قهوه‌ ای شوند.

5. کبابی کردن مارچوبه

مارچوبه‌ ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل ترکیب کنید. آنها را روی یک سینی فر بچینید و در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم و کمی قهوه‌ ای شوند.

کبابی کردن مارچوبه

6. گریل کردن مارچوبه

گریل کردن مارچوبه

مارچوبه‌ ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه‌ دار کنید. آن‌ها را روی گریل با حرارت متوسط به بالا قرار داده و هر طرف را ۳ تا ۵ دقیقه گریل کنید تا نرم و کمی سوخاری شوند.

7. سرخ کردن مارچوبه در هواپز

مارچوبه‌ ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل ترکیب کرده و در سبد هواپز به صورت یکنواخت بچینید. هواپز را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا مارچوبه‌ ها ترد و طلایی شوند.

8. پختن مارچوبه در مایکروویو

مارچوبه‌ ها را در یک ظرف مناسب مایکروویو قرار داده و ۲ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و چند سوراخ کوچک در آن ایجاد کنید. مایکروویو را روی توان بالا تنظیم کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا مارچوبه‌ها نرم شوند.

9. برشته کردن مارچوبه با پنیر پارمزان

مارچوبه‌ ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل ترکیب کرده و روی یک سینی فر بچینید. مقداری پنیر پارمزان رنده‌شده روی آنها بپاشید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا مارچوبه‌ ها نرم شده و پنیر ذوب و طلایی شود.

10. سرو کردن مارچوبه خام در سالاد

مارچوبه‌ های تازه و نازک را به صورت نوار های باریک برش داده و در سالاد های بهاری استفاده کنید. ترکیب آنها با سبزیجات تازه، آجیل و یک سس لیمویی می‌تواند طعم فوق‌العاده‌ ای ایجاد کند.

با استفاده از این روش‌ ها، می‌توانید مارچوبه را به شیوه‌ های متنوع و خوشمزه‌ ای در وعده‌ های غذایی خود بگنجانید و از طعم و خواص بی‌ نظیر آن بهره‌مند شوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا