آشپزی

دستور تهیه شیرینی فلورانتین

برای 6 الی 8 نفر

موادلازم شیرینی فلورانتین :

  • شکلات تلخ / ۱۰۰ گرم
  • کره آبکرده یا نرم شده / به میزان لازم
  • شکر قهوه ای برای دیواره رمکین / حدود ۱۰۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ / ۲۰۰ گرم
  • شکر سفید / ۵۰ گرم
  • نمک / یک پینچ

 

شکلات را به روش بن ماری روی حرارت بخار آب جوش آب کنید. آنگاه ر مکین ها را با کره چرب نمائید و کف و دیواره آنها را با شکر قهوه ای بپوشانید و اضافه شکر را خالی کنید.
حالا سفیده تخم مرغ ها و نمک را با دور تند همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس شکر (سفید) را کم کم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مرنگ صاف و براقی حاصل شود.
اکنون شکلات آبکرده را به مرنگ اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود. اینک مایهٔ فراهم کرده را در رمکین ها بریزید و سوفله را به مدت تقریبی
۸-۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری ۱ : می توانید روی سوفله را با پودر شکر بیارائید و گرم میل کنید.
یادآوری 2 : رمکین ها (Ramekin) ظروف نسوزی هستند که برای تهیهٔ انواع سوفله و پودینگ مورد استفاده قرار میگیرند. این ظرف در انواع سرامیکی و شیشه ای ساخته میشوند.

مرنگ (به انگلیسی: Meringue )، محصولی است که از به‌هم زدن سفیده تخم مرغ و شکر درست می‌شود و برای تهیه شیرینی و کیک، یا تزئین آن‌ها به کار می‌رود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا