آشپزی

دستور تهیه سالاد ذرت با کالباس

زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: صفر

مواد لازم برای 4 نفر
فلفل دلمه سبز: 1 عدد
پیاز سفید: 2 عدد
ذرت کنسروی: 250 گرم
کالباس: 250 گرم، مکعبی خرد شده
مواد لازم برای سس
زوغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
خردل: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه
مرحله 1 – فلفل دلمه و پیاز را به صورت دایره ای برش بزنید.
مرحله 2 – ذرت را از آب آن جدا کنید.
مرحله 3 – مواد لازم برای سس را با یکدیگر مخلوط نمائید.
مرحله 4 – ذرت را در بشقاب متوسطی ریخته، فلفل دلمه و کالباس ها را دور آن بچینید، پیاز ها را روی ذرت ها قرار داده و در آخر سس را اضافه کنید و بلافاصله سرو نمائید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا