آشپزی

دستور تهیه انار دانه مسما

مواد لازم برای تهیه انار دانه مسما :

انار دانه مسما از غذاهای اصیل گیلانی است این دستور برای تعداد ده الی دوازده نفر می باشد .

  • یک عدد مرغ
  • یک کیلو گوشت
  • چهار صد گرم پیاز
  • چهار عدد انار ملس

 

طرز تهیه انار دانه مسما  :

مرغ را خوب سرخ کرده با یک گیلاس و نصف آب خوب بپزید. پیاز را هم پوست کنده، خُرد کنید و در ماهیتابه سرخ کنید و انار را دانه کرده، قدری با پیاز سرخ کنید.

بعد پیاز و انار سرخ شده را به مرغ اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد.

نمک و فلفل آن را به اندازه بزنید و از و روی حرارت بردارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا