آشپزی

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای 4 نفر

مواد لازم زرشک پلو با مرغ برای ۴ نفر

مواد لازم زرشک پلو با مرغ
• برنج ۴ پیمانه
• پیاز ۱ عدد
• سیر ۲ حبه
• زرشک ۱ پیمانه
• کره ۲۵ گرم
• سینه یا ران مرغ ۴ تکه
• آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
• نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
• زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری
• رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
• شکر ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

ابتدا در تابه موردنظر یک قاشق غذاخوری روغن ریخته ( یا کمی روغن در تابه اسپری کرده) و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود، سپس تکه‌های مرغ را در تابه می‌چینیم و درب آن را بسته، حرارت را زیاد می کنیم تا مرغ‌ها سرخ شوند
بعد از ۵ دقیقه اگر مرغ‌ها سرخ شده بود آن ها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. پیاز را پوست گرفته، می شوییم ونگینی خرد می کنیم. سیر را نیز پوست گرفته، شسته و ریز خرد می کنیم. در قابلمه دیگری (قصد داریم در آن مرغ را بپزیم)کمی روغن ریخته و پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا کمی رنگشان تغییر کند.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. نمک،فلفل و آبلیمو را به مواد اضافه می کنیم و در آخر هم مرغ های سرخ شده را در قابلمه می چینیم و ۲ الی ۳ لیوان آب روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزند. حدود ۲ ساعت برای پخت کامل مرغ زمان لازم است تا سس مرغ غلیظ شود و روغن بیاندازد. ۱۰ دقیقه مانده به خاموش کردن شعله، ۱ قاشق زعفران دم کرده به مواد اضافه می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا