آشپزی

سیب زمینی سرخ شده بازاری رو با این روش امتحان کنید

برش سیب زمینی برای سیب زمینی سرخ شده ترد و خوشمزه

چه آنها را بپزید یا سرخ کنید، سیب زمینی سرخ شده رو با این روش امتحان کنید یک غذای جانبی عالی است که همه از آن لذت می برند.

سیب زمینی سرخ شده بازاری رو با این روش امتحان کنید سرخ کرده یک غذای خوشمزه است که درست کردن آن آسان است، مخصوصاً زمانی که می دانید چگونه برش های سیب زمینی را سریع و یکنواخت برش دهید، بنابراین می توانید هر زمان که هوس سیب زمینی کردید، این غذای دلچسب را درست کنید. آنها را می‌توان به روش‌های مختلف، از فر گرفته تا اجاق گاز گرفته تا سرخ‌کن، طبخ کرد ، و می‌توان آن‌ها را به هر شکلی که دوست داشتید با ادویه‌ها و روغن‌های مختلف سرخ کرده چاشنی زده و با سس‌ های فراوان سرو کرد.

سیب زمینی سرخ شده بازاری

چگونه قاچ های سیب زمینی را در 3 مرحله برش دهیم

  1. پوست کندن: همانطور که گفته شد این مرحله اختیاری است. اما اگر پوست را انتخاب می کنید، تنها چیزی که نیاز دارید یک پوست کن معمولی است. فقط پوست کن را در طول سیب زمینی به جلو و عقب بکشید تا پوست آن جدا شود.
  2. نصف کنید: از یک چاقوی تیز آشپز استفاده کنید تا هر سیب زمینی را از طول نصف کنید.
  3. برش: چاقو را با زاویه کمی نگه دارید، هر سیب زمینی را به نصف به ضخامت 3/4 اینچ برش دهید. برای انجام این کار، از بیرونی ترین سمت سیب زمینی شروع کنید و به سمت “هسته” برش دهید.

روش های برای پختن سیب زمینی به روش بازاری

روش های مختلفی برای پختن سیب زمینی سرخ شده بازاری وجود دارد – ما روش های زیر را توصیه می کنیم.

پخت یا کباب کردن

برای پختن یا برشته کردن قاچ های سیب زمینی، کافی است آنها را با روغن زیتون، نمک و فلفل (و هر ادویه دیگری که دوست دارید) بریزید و در یک لایه یکنواخت روی یک ورقه پخت بچینید. مطمئن شوید که ماهیتابه را بیش از حد شلوغ نکنید – این می تواند باعث شود که سیب زمینی ها به جای برشته شدن، بخارپز شوند. اگر تعداد سیب‌زمینی‌هایی که می‌توانید در آن جا می‌شود، بیشتر باشد، از یک تابه دیگر استفاده کنید.

سرخ کردن

سرخ کردن یک راه عالی برای ترد و خوشمزه تر کردن سیب زمینی است، اما به یک مرحله اضافی نیاز دارد. ابتدا باید سیب زمینی ها را نیم پز کنید.

نحوه آب پز کردن سیب زمینی

  1. قاچ های سیب زمینی را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی آنها را کاملا با آب با دمای اتاق بپوشانید. آب را با یک مشت نمک مزه دار کنید و آب را به جوش بیاورید.
  2. فقط تا زمانی که سیب‌زمینی‌ ها کمی نرم شوند، حدود 5 دقیقه بجوشانید (وقتی سیب‌زمینی را با چاقوی تست کردید باید کمی ترد شود و له نشود )
  3. سیب زمینی ها را آبکش کنید، روی یک حوله تمیز بگذارید و خشک کنید.

چگونه قاچ سیب زمینی را سرخ کنیم

  1. روغن خنثی را یا در یک ماهیتابه ته عمیق و ته سنگین یا در یک سرخ کن عمیق گرم کنید – حداقل به 1/2 اینچ روغن نیاز دارید، اما در صورت سرخ کردن عمیق می توانید از 2 تا 3 اینچ استفاده کنید.
  2. هنگامی که روغن روی حرارت 375 درجه می‌درخشد، سیب‌زمینی‌ها را به صورت یک لایه اضافه کنید.
  3. 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید، گهگاهی ورق بزنید تا قهوه ای طلایی شود و تا آخر پخته شود.

سرخ کردن در هواپز

سرخ کن هوا یک ابزار عالی برای پختن قاچ های سیب زمینی است. آنها را با روغن زیتون و ادویه ها مختلف در زمان پخت بریزید، سپس آنها را در یک لایه یکنواخت در سبد سرخ کن هوا بچینید (ممکن است مجبور باشید بسته به اندازه سرخ کن خود به صورت دسته ای کار کنید). با دمای 390 درجه، یک بار جابجا کنید تا نرم و طلایی شود، 15 تا 20 دقیقه.

ایده های چاشنی برای سیب زمینی سرخ شده بازاری

 

بیشتر از نمک و فلفل معمولی، راه های مختلفی برای افزایش طعم سیب زمینی وجود دارد.

  • مخلوط ادویه جات: از مخلوط ادویه های از پیش ساخته شده مانند بهارات، بربره، پودر پنج ، ادویه و لیمو-فلفل استفاده کنید یا خودتان با ترکیبی از ادویه های مورد علاقه خود درست کنید. مخلوطی از زیره سبز، گشنیز و گارام ماسالا یا پاپریکا دودی، پودر چیلی و پودر سیر را امتحان کنید.
  • پنیر: با کمی پنیر پارمزان نمی توانید تست کنید. سیب زمینی ها را قبل از پختن با یک مشت بریزید تا پنیر ذوب شود و لبه های ترد ایجاد کند. شما همچنین می توانید قاچ های سیب زمینی را با مقداری پنیر اضافی درست قبل از سرو تمام کنید.
  • نمک طعم‌دار: مخلوط‌ های نمکی که با مواد قوی مانند ترافل، مرکبات یا چیلی طعم‌دار می‌شوند، در حد اعتدال عالی هستند. زمانی که سیب زمینی ها را در ابتدا مزه دار می کنید، کمی نمک کمتری مصرف کنید، سپس با نمک طعم دار آن را به پایان برسانید.
  • گیاهان تازه: پاشیدن نهایی گیاهان تازه راهی مطمئن برای خوشرنگ کردن هر ظرفی است. گیاهان چوبی مانند رزماری و آویشن را به دست آورید و قبل از اینکه روی قاچ ها بپاشید، آنها را کاملا خرد کنید.
  • روغن دم کرده: روغن معمولی را با روغن زیتونی که با موادی مانند گیاهان، مرکبات و چیلی دم کرده است تعویض کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا