آشپزی

دستور تهیه کرپ ژامبون و اسفناج

مواد لازم کرپ ژامبون و اسفناج

  • قارچ اسلایس کرده / ۱۵۰ گرم
  • روغن / به میزان لازم
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
  • آبلیمو / ۲ قاشق سوپخوری
  • اسفناج خرد کرده / ۱۵۰ گرم
  • ژامبون گوشت / ۴ ورق
  • تخم مرغ / ۴ عدد
  • شیر / ۳ قاشق سوپخوری
  • پنیر موزارلا رنده کرده / ۱۰۰ – ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه خرد کرده / 3 قاشق سوپخوری

روش تهیه

قارچ را همراه با روغن ،نمک، فلفل و آبلیمو در تابه مناسبی ریخته، روی حرارت بگذارید و آن را تفت دهید .
آن گاه در تابه ای دیگر، اسفناج را به همراه دو قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید حالا ژامبون را به اسفناج اضافه کنید و قارچ را نیز به آن بیفزائید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.
سپس در ظرف گودی تخم مرغ ها را شکسته و با کمی نمک و سه قاشق سوپخوری شیر با هم ترکیب کنید .
کف تابه نچسب به قطر ۲۵ سانتیمتر را با روغن چرب کرده و روی حرارت بگذارید. اینک ما یه تخم مرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با در باز روی حرارت قرار دهید بعد در تابه را گذاشته و سه دقیقه بعد تابه را از روی حرارت بردارید و دقیقا در مرکز تخم مرغ مواد میانی را قرار دهید.
حالا پنیر و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و دو طرف کرپ را روی هم بگذارید و مجددا به مدت یک دقیقه با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شده و پنیر ذوب شود. سپس کرپ را در ظرف مناسبی قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا