آشپزی
دستور کوکی تارت توت فرنگی

مواد لازم کوکی تارت توت فرنگی
- آب جوش : ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)
- پودر ژله توت فرنگی : ۱ بسته ۱۰۰ گرمی
- پنیر خامه ای : ۲۲۵ گرم
- خامه صبحانه : ۱۲۵ گرم
- بیسکویت شکلات چیپسی یا ارئو : ۱۲ عدد
- توت فرنگی برای تزئین : به میزان لازم
روش تهیه
آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد! آنگاه پنیر خامه ای را در کاسهٔ مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید تا مایهٔ صاف و یکنواختی حاصل شود.
سپس خامه را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید حالا قالب ۱۲ تایی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید و در هر قالب یک عدد بیسکویت بگذارید. اکنون روی بیسکویت ها را با مایهٔ فراهم کرده بپوشانید و کوکی تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود اینک کوکی تارت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویشان را با توت فرنگی بیارائید.