آشپزی

دستور کوکی تارت توت فرنگی

مواد لازم کوکی تارت توت فرنگی

  • آب جوش : ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)
  • پودر ژله توت فرنگی : ۱ بسته ۱۰۰ گرمی
  • پنیر خامه ای : ۲۲۵ گرم
  • خامه صبحانه : ۱۲۵ گرم
  • بیسکویت شکلات چیپسی یا ارئو : ۱۲ عدد
  • توت فرنگی برای تزئین : به میزان لازم

روش تهیه
آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد! آنگاه پنیر خامه ای را در کاسهٔ مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید تا مایهٔ صاف و یکنواختی حاصل شود.
سپس خامه را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید حالا قالب ۱۲ تایی مافین را با کپسول های کاغذی بپوشانید و در هر قالب یک عدد بیسکویت بگذارید. اکنون روی بیسکویت ها را با مایهٔ فراهم کرده بپوشانید و کوکی تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود اینک کوکی تارت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویشان را با توت فرنگی بیارائید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا