طرز تهیه سوپ قارچ با خامه رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ با خامه
طرز تهیه سوپ قارچ با خامه رستورانی واقعاً آسان و لذت بخش است و میتواند یکی از بهترین گزینه ها برای یک شام دلپذیر باشد.
مواد لازم سوپ قارچ با خامه :
- مرغ پخته و خردشده یا کوفته قلقلی یا گوشت چرخ شده / 2 پیمانه
- آب مرغ یا آب گوشت / 250 گرم
- سس سفید / نصف پیمانه
- خامه / یک پیمانه
- نمک و فلفل و زردچوبه / به میزان لازم
- آبلیمو مقداری
- هویچ پخته و ریز خرد شده / 3 عدد متوسط
- جعفری ریز شده / یک قاشق غذاخوری
قارچ ها را خرد كرده با آب مرغ مى گذاريم تا با حرارت ملايم بپزد سپس هويج يخته و ريز شده را با سس سفيد، مرغ خرد شده ، نمك، زردچوبه و فلفل به بقيه مواد اضافه مى كنيم و مى گذاريم سوپ جا بيفتد.
خامه را با كمى نمك و آبليمو هم زده و در سوپ خورى ريخته و مواد آماده شده را روى خامه مى ريزيم و آرام هم میزنیم . ميزان آبليمو بستگى به ذائقه شما دارد. در آخر جعفرى را روى سوپ ريخته و مصرف مى كنيم.
برای تزئین سوپ، میتوانید از کمی جعفری خرد شده یا چند برش قارچ سرخ شده استفاده کنید. این سوپ خوشمزه و داغ، نه تنها به عنوان یک پیشغذا، بلکه به عنوان یک وعده کامل و مغذی نیز سرو میشود. حالا با یک نان تازه یا برنج خوشعطر، میتوانید از این سوپ عالی لذت ببرید و مهمانانتان را شگفتزده کنید!