آشپزی

طرز تهیه سوپ قارچ با خامه رستورانی

طرز تهیه سوپ قارچ با خامه

طرز تهیه سوپ قارچ با خامه رستورانی واقعاً آسان و لذت‌ بخش است و می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ ها برای یک شام دلپذیر باشد.

مواد لازم سوپ قارچ با خامه :

  • مرغ پخته و خردشده یا کوفته قلقلی یا گوشت چرخ شده /  2 پیمانه
  • آب مرغ یا آب گوشت /  250 گرم
  • سس سفید  / نصف پیمانه
  • خامه  / یک پیمانه
  • نمک و فلفل و زردچوبه  / به میزان لازم
  • آبلیمو مقداری
  • هویچ پخته و ریز خرد شده  /  3 عدد متوسط
  • جعفری ریز شده / یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ قارچ با خامه رستورانی

 

قارچ ها را خرد كرده با آب مرغ مى گذاريم تا با حرارت ملايم بپزد سپس هويج يخته و ريز شده را با سس سفيد، مرغ خرد شده ، نمك، زردچوبه و فلفل به بقيه مواد اضافه مى كنيم و مى گذاريم سوپ جا بيفتد.

خامه را با كمى نمك و آبليمو هم زده و در سوپ خورى ريخته و مواد آماده شده را روى خامه مى ريزيم و آرام هم میزنیم . ميزان آبليمو بستگى به ذائقه شما دارد. در آخر جعفرى را روى سوپ ريخته و مصرف مى كنيم.

برای تزئین سوپ، می‌توانید از کمی جعفری خرد شده یا چند برش قارچ سرخ شده استفاده کنید. این سوپ خوشمزه و داغ، نه تنها به عنوان یک پیش‌غذا، بلکه به عنوان یک وعده کامل و مغذی نیز سرو می‌شود. حالا با یک نان تازه یا برنج خوش‌عطر، می‌توانید از این سوپ عالی لذت ببرید و مهمانانتان را شگفت‌زده کنید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا