سبک زندگی
روش صحیح نگهداری پنیر

روش های درست نگهداری پنیر
- برای جلوگیری از خشك شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن، كمی كره یا روغن بمالید.برای این منظور همچنین میتوانید دستمال تمیزی را كه پرز پس ندهد به وسیله سركه خیسكرده و به دور قالب پنیر بپیچید.
- اگر پنیر را درون ماست بیندازید بسیار لذیذ میشود.
- چنانچه پنیر را درون فویل آلومینیومی بپیچید، برای جلوگیری از خشك شدن آن موثر است.
- اگر پنیر را میان پارچه ای كه در سركه انگور خیساندهاید قرار دهید، طعم و مزه خوبی خواهد یافت و ضمنا مدت زیادتری تازه خواهد ماند.
- اگر پنیر شما نرم است و میخواهید سفت شود، آن را درون آب نمك جوشیده ولی سرد شده بیندازید. هر چقدر مقدار نمك بیشتر باشدپنیر سفت تر میشود.
- بر عكس اگر پنیر سفت است و میخواهید نرم شود آن را درون آب جوشیده بدون نمك بیندازید.
- همچنین میتوانید پنیر سفت را درون دوغ، خیس كنید.
- به هیچ عنوان توصیه نمی شود که پنیر کپک زده مصرف شود. بهتر است اگر ناحیه کپک، سطحی است؛ سطح کپک زده و مقداری از اطراف آن را جدا و بعد پنیر را مصرف کنید. اما اگر میزان رشد کپکها به حدی است که بیش از 50 درصد پنیر را آلوده کرده، تصمیم عاقلانه در مورد آن، عدم مصرف و دور ریختن پنیر است. قارچها و کپکها دارای اندامهای زایشی خاصی هستند که میتوانند به راحتی پراکنده شوند و محیطی گستردهتر از محدوده رشد خود را آلوده کنند.
- چنانچه برای تهیه بعضی از غذاها مانند پیتزا به پنیر رنده شده نیاز دارید قبل از رنده كردن پنیر، اندكی روغن روی رنده بمالید، به این ترتیب پنیر به رنده نخواهد چسبید و به آسانی شسته خواهد شد.
- اگر میخواهید پنیر دیر فاسد شود همیشه آن را در ماست یا آب ماست بیندازید.
منبع : مجله اینترنتی زندگی ما