آشپزی

دلمه پیاز صدفی

طرزتهیه دلمه پیاز صدفی

 

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده / ۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
  • زرد چوبه / یک هشتم قاشق چایخوری
  • سبزی دلمه ریز خرد کرده / ۱۵۰ گرم
  • برنج پخته / یک دوم پیمانه
  • زعفران / به میزان لازم
  • پنیر لیقوان له کرده / ۱۵۰ گرم
  • پیاز درشت / ۴ عدد
  • کره آبکرده / ۵۰ گرم

روش تهیه دلمه پیاز صدفی

گوشت نمک فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه سبزی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر با گوشت تفت دهید.
حالا مواد را از روی حرارت برداشته، برنج را اضافه کنید و اجازه دهید مواد اندکی سرد شود. سپس زعفران و پنیر را اضافه کنید.
اینک پیازها را پوست بگیرید و به شکل عمودی شکافی از مرکز در آن ایجاد کنید آب را روی حرارت به جوش آورید کمی نمک در آن بریزید و پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در آبجوش قرار دهید.
حالا پیازها را در آبکش بریزید تا کمی خنک شوند سپس آنها را لایه لایه از هم جدا کنید.
اکنون روی هر ورقه پیاز قدری از مواد را قرار دهید و به صورت دو کی رول کنید و در ظرف مناسب و نچسبی قرار دهید و رویش کره بریزید و به مدت ۱۵ ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا سطح پیازها طلائی شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا