آشپزی
دستور تهیه انار دانه مسما

مواد لازم برای تهیه انار دانه مسما :
انار دانه مسما از غذاهای اصیل گیلانی است این دستور برای تعداد ده الی دوازده نفر می باشد .
- یک عدد مرغ
- یک کیلو گوشت
- چهار صد گرم پیاز
- چهار عدد انار ملس
طرز تهیه انار دانه مسما :
مرغ را خوب سرخ کرده با یک گیلاس و نصف آب خوب بپزید. پیاز را هم پوست کنده، خُرد کنید و در ماهیتابه سرخ کنید و انار را دانه کرده، قدری با پیاز سرخ کنید.
بعد پیاز و انار سرخ شده را به مرغ اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد.
نمک و فلفل آن را به اندازه بزنید و از و روی حرارت بردارید.