آشپزیغذا و نوشیدنی

طرز تهیه کاپوچینوی سرد

طرز تهیه کاپوچینوی سرد خانگی

یک کاپوچینوی یخ زده با لایه بندی اسپرسو و کف شیر در یک لیوان یخ درست می شود. طعم اسپرسو قوی تری نسبت به لاته سرد دارد، زیرا در مقایسه با آن شیر کمتری مصرف می شود.

مزایای زیادی برای تهیه کاپوچینو سرد و سایر نوشیدنی های قهوه در خانه وجود دارد، یکی از آنها این است که می توانید نوشیدنی را به دلخواه خود سفارشی کنید. به عنوان مثال، اگر لبنیات نمی خورید، می توانید از شیرهای گیاهی کف دار استفاده کنید. همچنین تست شیرین کننده های مورد علاقه خود، مثل شربت افرا، شکر قهوه ای یا عسل ، آسان تر است.

کاپوچینوی سرد در مقابل لاته یخی

هر دو نوشیدنی بر پایه اسپرسو هستند، اما تفاوت های مهمی نیز وجود دارد. کاپوچینو های یخی معمولاً مقدار تقریباً مساوی اسپرسو و شیر دارند. لاته های سرد شیر بیشتری دارند.

درست کردن کاپوچینوی سرد بدون دستگاه اسپرسوساز

اگر دستگاه اسپرسو ساز ندارید، سعی کنید قهوه خود را در قسمت قوی تر دم کنید، یا حتی قبل از ایجاد نوشیدنی دلخواه، مقداری پودر اسپرسو فوری به دم کرده خود اضافه کنید. شما همچنین می توانید از موکا پات استفاده کنید، که یک قهوه ساز اجاق گاز است که از استخراج تحت فشار برای دم کردن چیزی که طعم باورنکردنی شبیه اسپرسو دارد، استفاده می کند.

برای کف کردن شیر بدون ابزار یا ماشین مخصوص، کافی است آن را به شیشه یا بطری اضافه کنید، درب آن را محکم کنید و تکان دهید تا کف کند.

استفاده از شربت و شیرهای غیر لبنی

به راحتی می توانید شربت های طعم دار اضافه کنید تا کاپوچینوی سرد خانگی خود را افزایش دهید. با این حال، به خاطر داشته باشید که شربت ها قند دارند، بنابراین برای اجتناب از نوشیدنی بسیار شیرین، شیرین کننده را کنار بگذارید.

اگر از لبنیات اجتناب می کنید، می توانید شیرهای غیر لبنی را نیز کف کنید، از جمله شیر سویا، شیر جو دوسر و شیر بادام. در واقع، شیر سویا به دلیل داشتن پروتئین بالا، به خوبی کف می کند.

 

مواد تشکیل دهنده

  • یخ
  • 1 اسپرسوی سرد دم شده شات
  • شیرین کننده
  • شیر کف کرده
  • دارچین آسیاب شده

مراحل

  1. لیوان را با یخ پر کنید:

    یک لیوان کوتاه را با یخ پر کنید.

  2. اسپرسو و شیرین کننده را اضافه کنید:

    در اسپرسو بریزید. به میزان دلخواه شیرین کنید.

  3. تزیین:

    نوشیدنی بالا با شیر کف کرده. با دارچین آسیاب شده پودر کنید.

تغییرات

برای نوشیدنی غنی تر، شیر را با خامه غلیظ یا نصف و نیمه عوض کنید. برای اضافه کردن طعم و مزه بدون استفاده از شربت شیرین، مقدار کمی عصاره یا خمیر وانیل یا بادام به آن اضافه کنید. به جای دارچین آسیاب شده، سعی کنید روی نوشیدنی خود را با پودر کاکائو، ادویه پای کدو تنبل یا پودر پنج ادویه چینی پر کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا