آشپزی
طرز تهیه تارت شاتوت

مواد لازم تارت شاتوت
- آرد / ۲۰۰ گرم
- وانیلین / یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر کاکائو / ۲ قاشق سوپخوری
- کره سرد(خرد کرده) / ۱۱۵ گرم
- آب سرد / ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
- کرم گاناش / ۲۰۰ گرم
- شاتوت / ۳۵۰ گرم
روش تهیه تارت شاتوت
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. آن گاه آرد، وانیلین و پودر کاکائو را الک کرده و در ظرف مناسبی بریزید.
کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید. سپس آب را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را اندکی ورز دهید، رویش را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را در قالب تارت به قطر ۲۳ سانتیمتر پهن نمائید و اضافی خمیر را از اطراف قالب جدا سازید.
آن گاه روی خمیر را با کاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. حالا کاغذ روغنی و حبوبات را بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر تارت را بپزید. همینکه تارت خنک شد، کرم گاناش را درون آن بریزید و رویش را با شاتوت بپوشانید. اینک تارت را دست کم ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.