آشپزی
خوراک مرغ تاج محلی
مواد لازم برای خوراک مرغ تاج محلی
- سینه و ران مرغ خرد کرده / ۱ کیلو
- روغن / به میزان لازم
- پیاز ریز خرد کرده / ۲ عدد متوسط
- زنجفیل / ۱ قاشق چایخوری
- هل سبز / 9 عدد
- میخک / ۴ عدد
- برگ بو / ۲ عدد
- بادام بدون پوست / ۱ پیمانه
- سیر له کرده / ۵ حبه
- پودر زیره / ۱ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز / یک دوم قاشق چایخوری
- چوب دارچین / یک تکه
- کشمش بی دانه / ۴ قاشق سوپخوری
- زعفران / یک دوم قاشق چایخوری
- ماست / ۱ پیمانه
- خامه / یک دوم پیمانه
- نمک و فلفل / به میزان لازم
- گشنیز خرد کرده / ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه خوراک مرغ تاج محلی
مرغ را در روغن تفت دهید و کنار بگذارید آنگاه پیاز را تفت دهید و زنجفیل، هل میخک و برگ بو را به آن بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس بادام، سیر، زیره ،فلفل قرمز ،دارچین و کشمش را نیز اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. اینک زعفران را به ماست افزوده و آن را کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید. در آخر خامه را نیز بیفزائید حالا مرغ تفت داده را به همراه نمک، فلفل و کمی آب با حرارت ملایم بپزید و در نهایت مرغ را با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید و آن را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با گشنیز بیارائید .