آشپزی

خوراک مرغ تاج محلی

مواد لازم برای خوراک مرغ تاج محلی

  • سینه و ران مرغ خرد کرده / ۱ کیلو
  • روغن / به میزان لازم
  • پیاز ریز خرد کرده / ۲ عدد متوسط
  • زنجفیل / ۱ قاشق چایخوری
  • هل سبز / 9 عدد
  • میخک / ۴ عدد
  • برگ بو / ۲ عدد
  • بادام بدون پوست / ۱ پیمانه
  • سیر له کرده / ۵ حبه
  • پودر زیره / ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز / یک دوم قاشق چایخوری
  • چوب دارچین / یک تکه
  • کشمش بی دانه / ۴ قاشق سوپخوری
  • زعفران / یک دوم قاشق چایخوری
  • ماست / ۱ پیمانه
  • خامه / یک دوم پیمانه
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
  • گشنیز خرد کرده / ۲ قاشق سوپخوری

روش تهیه خوراک مرغ تاج محلی

مرغ را در روغن تفت دهید و کنار بگذارید آنگاه پیاز را تفت دهید و زنجفیل، هل میخک و برگ بو را به آن بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس بادام، سیر، زیره ،فلفل قرمز ،دارچین و کشمش را نیز اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. اینک زعفران را به ماست افزوده و آن را کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید. در آخر خامه را نیز بیفزائید حالا مرغ تفت داده را به همراه نمک، فلفل و کمی آب با حرارت ملایم بپزید و در نهایت مرغ را با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید و آن را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با گشنیز بیارائید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا